Dugnadsarbeid for ny utebane

Ridebunn 2På medlemsmøte i klubbhuset 25. november, kom det frem mange gode forslag til hvordan vi kan samle inne penger til ny utebane. Vi har allerede gjennomført mange aktiviteter som arrangert juleshow, ponniridning på rådhusplassen, startet salg av kaker, toalett- og tørkepapir. Vi fikk mye oppmerksomhet og skryt fra juleshowet. Ponniridning på rådhusplassen har gitt oss gode inntekter og god markedsføring. Vi har solgt ut tre kakesorter (vi har fortsatt fire sorter på lager) og tre paller med toalettpapir. Salg av kaker, toalett- og tørkepapir har gitt oss inntekter på kr 17.000 så langt. Ny forsyning med toalettpapir er på vei. Flere har gjort en kjempe god innsats, og bidratt stort til innsamling av penger til ridebanen. Takk til alle som har bidratt så langt.

Vi ønsker at også flere skal bidra 🙂

I de neste ukene er det planlagt:
– Flakseinnsamling, fra 6.1 til 19.1
– Pay and Jump, den 11.1
– Salg av lodd, fra den 11.1
– Sprangstevne 1. og 2. februar
– Dressurstevne 9. februar

Som medlem i klubben har du mulighet til å være med på å bestemme hvordan vi skal utvikle senteret videre. Nå har du muligheten til si hva du kan bidra med, ved å svare på en enkel spørreundersøkelsen. Merk at undersøkelsen er anonym, men vi forventer at du svarer ærlige, og at du også virkelig bidrar når aktivitetene starter.