Støtt Haugesund Rideklubb gjennom grasrotandelen

768x150-Kampanje Grasrotandelen

Det er enkelt å bli grasrotgiver, du kan tilknytte deg hos en kommisjonær enten ved hjelp av strekkode, organisasjonsnummer (871470022 for Haugesund Rideklubb) eller du får kommisjonæren til å søke opp Haugesund Rideklubb. Du kan også bli grasrotgiver via både norsk-tipping.no eller via mobilspill.

Hvis ditt mobilnummer er registrert på ditt kundeforhold hos Norsk Tipping kan du sende SMS 871470022 til 2020 for registrering av Haugesund Rideklubb som grasrotmottaker. Tjenesten er gratis.

Grasrotandelen går ikke ut over din innsats eller eventuell premie. Din tilknytning gjelder frem til du endrer mottaker eller sletter denne. Du kan bytte din grasrotmottaker når som helst og så ofte du måtte ønske.