Uncategorized

Kjempefin innsats av ryttere fra Haugesund Rideklubb under landsstevne på Rogaland ridesenter

Det var en kjempeflott innsats av ryttere fra Haugesund Rideklubb under landsstevne på Rogaland ridesenter i helga 7.-9.februar.

Fredagen startet med seier til Ingrid Hove og La Couronne i 1.10m. Karina Vikse på Dalsgaards Ulrika fulgte godt opp med en flott plassering 1.10m. I tillegg hadde Ingrid Hove en feilfri runde med Copelia Z. Ingrid Hove på Copelia Z fikk 3.plass og Karina Vikse på Dalsgaards Ulrika fikk en god 8.plass i 1.20m. Det må også nevnes at Elina Lode på Turusa H (KRK) fikk en flott 4.plass i 1.30m. Silje Bie Helgesen hadde også en god grunnomgang i LA Ponni kat I.

På lørdagen fikk Linda Askeland og Liwe Star en flott 4.plass i 1.15m. Det var veldig kjekt å se Anette Froestad på Wellview Bahrein Prince og Anette Vestvik på Canutta Kilen tilbake i konkurranse etter lang tids fravær pga skadet hester. De fikk begge fine feilfrie runder i 1.15m. I 1.25 deltok Sandra Bligaard på Action-Go og Ingrid Haave på La Couronne med gode prestasjoner i 1.25m.

På søndag slo Sandra Bligaard og Action-Go til med en flott 2.plass i 1.10m, og Ingrid Hove med en god 5.plass på Copelia A. Anette Vestvik og Canutta Kilen hadde en ny fin feilfri runde. Det var veldig kjekt å se Maren Leirdal Høivik tilbake med Chubasco. De hadde kun et riv i 1.10m. Ingrid Haave og La Couronne slo til med 1.plass i 1.20m på søndag. Sandra Bligaard og Action-Go fulgte opp med en flott 3.plass.

Heia Haugesund Rideklubb!