Sponsorer

Ny sponsoravtale med Assist

Assist-logo-slogan-cmykI forbindelse med vårt landsstevne i april gikk vi i dialog med Assist Haugesund AS. Assist hjalp oss med oppsett av økt profil av våre sponsorer og selve landsstevne. Dette har nå resultert i en sponsoravtale og vi ønsker dermed Assist hjertelig velkommen i klubben.

 Assist Haugesund tilbyr løsninger innen print, IT og kommunikasjon. Selskapet ble etablert sommeren 2014 og består av fire partnere med lang erfaring og høy kompetanse. De har sterke krefter i ryggen og er forhandler av Samsung, Kyocera og Appex sine produkter og tjenester. Deres fokus er lokalt med lokale konsulenter, lokale tekniker, lokalt servicesenter driftet av lokale medarbeidere.

 Assist – 100 % Lokalt – Enklere valg – Forutsigbarhet til riktig pris

 Prøv de!:)

 Vil dere vite mer om Assist Haugesund AS – sjekk denne: www.assisthaugesund.no    

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s