Vel gjennomført landsstevne i sprang og dressur

Utebanene klar til L-stevne i sprangHaugesund rideklubb arrangerte landsstevne i sprang 17.  – 19.4 og landsstevne i dressur den 24. – 26.4. Det var stor glede og entusiasme hos klubbens medlemmer da vi endelig fikk anledning til å arrangere et stort stevne igjen. Veien frem har vært lang, og det er langt ned mange hundre dugnadstimer fra klubbens medlemmer. Det har vært bygget ny utekafe med fasiliteter til dommere, en helt ny utebane med filtdekke og gjerder.  Området er ryddet, gjerder, og hus er malt. Plen og busker er klippet.

Vi må også benytte anledningen til å takke alle våre sponsorer, som har gjort det mulig for oss å oppgradere anlegget, og gjennomføre to så flotte landsstevner.

Stevnerapporten som utarbeides av NRYF, sier sitt.

Uttdrag fra stevnerapporten:

Fantastisk Stevne:
Haugesund Open var et stevne vi på Vestlandet alltid gledet oss til (og var ofte sammen med Sildajazzen), men i mange år har dette ikke kunnet la seg arrangere. De har i disse årene fått oppjustert anlegget sitt ganske kraftig med nye klubblokaler, ny utebane og rideveier m.m. Dette har de fått til uten noen som helst støtte fra NRYF (red.anm.).

Alle gjerder var nyemalte, hindermateriell og blomster laget flotte ridebaner. Gjerder var satt opp over alt for å skille publikum og hester, og det var vakter til å passe på alle steder fra parkering til toaletter m.m. Helt ny dommerbod som var på taket av klubbhuset med fantastisk oversikt. Det var godt med publikum under hele stevnet og gode arrangementer på kvelden for både barn, undommer og voksne med levende musikk og god mat. Det var en haug med frivillige i alle posisjoner som kunne det de holdt på med, og som alle ville at folk skulle trives og ha det gøy.

Jeg tror ikke jeg har vært på et kjekkere stevne på svært lenge, så om det fremdeles er noe som heter «Årets stevnearrangør» bør disse kvalifisere godt til det.