En fin dag for Haugesund Rideklubb i sørfylket

Flere sterke plasseringer for våre lokale ryttere på landsstevne hos Rogaland Rideklubb. Foruten den gode starten til Patrick R. Severinsen og Karin A. Minde i dagens første klasse, så har vi sikret oss flere fine sløyfer. Ida S Sollid hadde feilfrie runder og god nok tid til å få med seg 3. plass i 1.00 m. Ida Tørresdal fikk også sløyfe med sin 10. plass i 1.10 m. Tonje H Eide ble feilfri i 1.30 m og dermed premiert med grønn sløyfe og 4. plass i klassen. Gratulerer alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s