Vandrepokal til Haugesund Rideklubb sine ryttere

I helgen avholdt Frisk Rideklubb distriktsstevne i dressur, med innlagt avdeling i Haugalands cupen og vandrepokal for beste totalscore gjennom helgen. To fra Haugesund Rideklubb kunne smile bredt når de i ettermiddag mottok vandrepokalen!

Charlotte Vilhelmsen med Hotse og Nora Wendelbo Johansen på Tango vant sine klasser med over 70% og stakk av med hver sin vandrepokal i MB og LB. I tillegg vant Tomine med Zatarra MC med over 68%! Anna M Salvanes med Tornes Tea og Helene Sørheim med Bigstone Softmotion hadde også fine programmer med gode prosenter i helgen. Gratulerer til alle sammen!

Nora W Johansen og Rodlease Tango
Tomine Garvik og Zatarra
Charlotte Vilhelmsen og Hotse van de Marne

Dette lover godt for klubbmesterskapet til helgen. Husk å melde på, klassene er åpne for alle.