Monthly Archives: november 2019

Trygt hjemme fra Epona med plassering i lomma

Charlotte Vilhelmsen har delt sine opplevelser fra Lands -og Elitestevne på Epona i helgen. Haugesund Rideklubb gratulerer med flotte plasseringer! Vi er glade dere kom trygt hjem i hus og stall før resten av Sørlandet var nedsnødd!

Vi reiste ned fredag og fikk testet arenaen litt. Hotse kjentes veldig bra ut! (Litt vel energisk)🚀💨
Lørdag skulle vi ikke ut før kl 18 så Hotse fikk en liten leietur tidligere på dagen hvor han virkelig skulle vise hva passage og piaffe var i «frie tøyler» 😂 🚀💨
Kl 18.05 var det ut i Prix sgt Georg (for første gang innendørs). Jeg hadde en grei følelse, men misset begge seriene, noe som koster oss dyrt. Piruettene kunne også vært mer avspent. Ellers ok. Målet var 60%, så jeg ble overlykkelig når vi fikk hele 63%😍🙌🏻 Sterk konkurranse ute å går her!
Søndag var det ut i MA1 kl 10.05. Hotse kjennes litt sliten ut og orker ikke å gi det lille ekstra i så å si alle øvelser. Men han klinket til og gjennomførte programmet uten store feil (feilridning rotet jeg til selv) selv om han er sliten og vi fikk en fin 2 plass med 64.9%!💪
Vi vendte snuten hjem igjen kl 12 og flaks var det, for det var nemlig mye snø mot Kvinesdal!! Såvidt vi kom oss avgårde, så jeg hadde minst 190 i puls på vei oppover/nedover svingene der med sleden min🌨️❄️

Haugesund Rideklubb viste muskler og utvikling i Skudenes

Hele 9 ekvipasjer reiste idag til Skudenes for å delta på distriktsstevne i sprang og med seg hjem hadde de med seg 8 plasseringer. Våre ryttere hadde gode runder og kan se frem mot en spennende innesesong!

Ny debutant i dag var Kaja Græsdal Beiermann og Quantum Caspian. De fikk en fin clearround i 60 cm og fikk også startet 70 cm idag.

Kaja G Beiermann og søte Casper

Patrick Severinsen og Karin Karin M Apeland fikk delt 1 plass i 90 cm. Eneste ekvipasjene som gikk feilfritt i denne klassen.

Patrick tok også 1 plassen i 1m og Eva Flåten sikret 2. plassen.

1,10 m ble dominert av de yngste rytterene – Ida Tørresdal og Patrick Severinsen tok 1. og 2. plass i klassen.

Ida Tørresdal Og Nemo fikk også en flott 1 plass i 1.20m

Gøy at så mange reiste sammen fikk en super dag i Skudenes. Veldig gøy at ‘stallpappa’ Trond tilbydde kjøring til de som trengte skyss.

Patrick Severinsen og Jivaro