Haugesund Rideklubb sikret 6 medaljer i finalen

Seierskyss etter gull i MB for Hege Henriksen og Pokerface

Alle ekvipasjene fra Haugesund rideklubb fikk med seg medaljer hjem fra finalen i Haugalandscupen i dressur 2019. 6 stk stilte til start i finalen i de ulike nivåene. I LC endte Anna Malene Salvanes og Tornes Tea med en flott bronsemedalje. I LB tok Nora W Johansen og Rodlease Tango en soleklar gullmedalje. Sølvet gikk til Lisa S Pettersen og Next Nadia. I LA fikk Hanne Førland og Buppa Z en superfin gullmedalje, mens Kristin Vinsrygg og Lykkes Saga fikk sølv. I MB ble gullet Hege Henriksen og Pokerface sitt. Haugesund Rideklubb gratulerer alle med mye god ridning gjennom hele høsten!

Gull og sølvmedaljevinnerne i LA – Hanne og Kristin
Fine bronsevinnere – Anna Malena og Tornes Tea
Svært fornøyde med gull og sølvmedaljer – Nora – Tango og Lisa – Next Nadia