Stevnesesongen er i gang for Haugesund Rideklubb

Da har stevnesesongen 2020 offisielt startet for Haugesund Rideklubb. Denne helgen stod klubben som arrangør for distriktstevne i dressur.

På hjemmebane stilte 18 av våre lokale ryttere til start under helgens dressurstevne. Det ble en trivelig helg, hvor mange fikk testet ut resultatene etter vinterens trening. Ekstra koselig var det å se hvor flinke våre nyeste rekrutter har blitt. 7 ekvipasjer rei lørdag gjennom ryttertest LC og alle har grunn til å være veldig stolte av egen innsats!

Caroline Bjerkenes og supersnille skolehesten vår Bolle – vinnere av LC skolehestklasse lørdag
Delt 1. plass til våre egen Ida Sund Sollid med Glooming og Elise Slettemoen Haga og Disco Shabèr fra Mastra Hestesportklubb i lørdagens LC:1

Alle våre ryttere gjorde fin figur innenfor railen og mange sløyfer ble delt ut. Flere tok også et steg oppover i klassenivå og viste at de hadde noe der å gjøre. Nora W Johansen hoppet likegodt over et klassenivå og stilte til start i MC for første gang. Det viste seg å være en suksess, med seier begge dager og resultat rundt 60%. 2 av våre Juniorryttere fikk også testet seg på øverste nivå og er dermed kvalifisert til deltakelse på Landsstevner i 2020 – gratulerer til Sandra S Pettersen og Silje B Krakk. Haugesund gratulerer alle vinnere og ønsker lykke til videre i sesongen.

Utdeling av premiesløyfer til flotte deltakere i Ryttertest
Vinnerne av helgens Ryttertest. Gratulerer med god ridning!