Årets første D-stevne i sprang hos Haugesund Rideklubb

I helgen avholdt Haugesund Rideklubb årets første distriktstevne i sprangridning. Positive hester og ryttere stilte opp tiltross for skikkelig ruskevær! For å tilrettelegge best mulig valgte klubben å kjøre innendørs oppvarming og det fungerte veldig fint. 87 runder gjennom baner fra 60 cm til 1.30 m ble gjennomført og vi kan dermed erklære årets sesong for åpnet.

Lørdagen startet med clearround klasse i 60 cm og 17 ekvipasjer, hvorav hele 14 fikk clearround!

Eila Seeberg og Idgie med flott clearround i lørdagens 60 cm

I 80 cm fikk vi 2 premierte fra egen klubb: Karin A Minde og Dalgaards Ulrika tok 1. plassen, mens Kaja G Beiermann og Caspian til en fin 2. plass i klassen.

Gøy å se at flere av våre lokale ryttere også har tatt steget ut i 1.20 m. Lørdagens vinner ble rutinerte Tonje H Eide og Dion, mens Patrick Severinsen og Jivaro fikk en flott 2. plass tiltross for at de kun har vært ute i noen få runder på dette nivået.

Tonje og Patrick henter velfortjente sløyfer i 1.20 m lørdag
Tonje H Eide og Dion i aksjon

Det var også ganske mange ponnier til start i helgen og det synes vi er ekstra gøy! God ridning og fine runder. I LD ponni lørdag gikk 1. plassen til Eila Seeberg og Idgie. I LC ponni fikk klubben 2 sløyfer, 1. plass til Anna Årvik og Hjalmar og 2. plass til Martine Søvik og Penita. LB ponni ble vunnet av Karin A Minde og Rubi. Ponniene startet også showet på søndag og fikk mange gode runder. LC ponni ble vunnet av Sarah Gregor og Aragon, mens Kaja G Beiermann og Caspian tok 2. plass i klassen. Martine Søvik og Penita tok seieren i LB ponni.

Sarah Gregor og Aragon i deres LC ponni søndag

Eila Seeberg og Fantasi fikk 1. plass i 80 cm søndag. Seier ble det også for Veronika Sandor og Lucky X i deres debut i 90 cm.

Lucky X – fornøyd med sløyfen!

I 1,10 m søndag rei Kristina A Flood og Conner inn til seier.

Kristina A Flood og Conner