Monthly Archives: mars 2020

5 dressurjenter på tur til Tysvær

Kristin Vinsrygg med Lykkes Saga og Nora Wendelbo Johansen med Rodlease Tango

5 ekvipasjer fra Haugesund Rideklubb deltok i helgen på distriktstevne i dressur hos Indre Haugaland Ryttersportsklubb. Med seg hadde de også en fin heiagjeng.

Flere av hestene syntes dommeren var litt skummel på lørdagen, men alle viste likevel god ridning.

4 sløyfer fikk Haugesunds ryttere med seg hjem. Lørdagen fikk Benedicte Staalesen og Danisco for U en flott 2. plass i sin debut i MB.

Benedicte og Danisco for U

Søndag ble Nora W Johansen og Rodlease Tango premiert med 1. plass i MC, etter et jevnt og fint program, med god energi. Hege Henriksen og Poker Face glitret til i MB og sikret den nasjonale sløyfen. Benedicte Staalesen og Danisco for U fikk en flott 2. plass i samme klasse – og er dermed kvalifisert til å delta på fremtidige landsstevner.

Hege og Benedicte under søndagens premieutdeling i MB

9 sprangekvipasjer på tur til Stord

Haugesund rideklubb har virkelig hoppet inn i 2020-sesongen. Hele 9 sprangekvipasjer reiste til Stord for å delta på distriktstevne i sprang denne helgen. Gøy å se at rytterne utvikler seg og premien er stadig flere sløyfer med hjem.

Veronika Sandor og Lucky – 1. plass lørdag og 2. plass søndag i 90 cm

Lørdagen hadde vi 3 ekvipasjer til start i 80 cm og Silje-Jeanette Bringedal og Lagoubet fikk en fin grønn 4. plass sløyfe med 0 runder i både 1. og 2. fase.

I 90 cm hadde Haugesund 2 ekvipasjer til start og her slo Veronika og Lucky til med nasjonal sløyfe og 1. plass.

Kaja Græsdal Beiermann og fine Caspian

Søndag sikret Kaja og Caspian 2. plass i både LC ponni og 80 cm hest.

Veronika Sandor og Lucky tok 2. plass i 90 cm.

Ellers var det fine runder fra hele gjengen fra Haugesund – Gratulerer så masse!

Amelia Knurvik og Enjoy – fra lørdagens 1.20 m