Wow! 3 ganger gratulerer!

Haugesund Rideklubb arrangerer landsstevne i dressur for ponni og junior denne helgen og de fleste startende jakter kvalifiseringer til Norgesmesterskapet 2020.

Nora W Johansen og Silje B Krakk sammen med ponniene Rodlease Tango og Mr. Magic

Begge klubbens ponniekvipasjer gjorde en kjempefin jobb og sikret seg NM kvalifiseringer på første forsøk. I tillegg tok Silje og Mr. Magic 1. plass i klassen med 67,5%.

Benedicte Staalesen på Danisco for U og Hege Henriksen

To andre som er stolte etter første dag er Hege og Benedicte. Hege og Pokerface rei et flott program og kapret dermed 1. plass i innledende program for junior med 67,941%. 2. plass i klassen fikk Benedicte og Danisco med 67,353%. Da er også Benedicte kvalifisert til NM på første forsøk!

Sandra Pettersen deltok også for klubben i juniorklassen og fikk vist mange gode momenter idag. De har virkelig hatt utvikling det siste året og nærmer seg stadig målet om NM kvalifisering.

Før det hele startet på hjemmebane idag, hadde flere av våre ryttere en tur til naboklubben for å delta på Distriktstevne i dressur. Nord Karmøy rideklubb imponerte med nye (og litt skumle) dommerboder og en flott ny tribune.

Våre representanter var Tonje Henriksen Norheim – Iberico, Elise Mørk Røed – Bouquet Majlund og Kristin Vinsrygg – Solsiden Ismael. Alle hadde fine program og Kristin fikk også en fin 4. plass sløyfe med seg hjem. Alle resultater er å finne på online.equipe.com

Haugesund Rideklubb gratulerer alle sine dressurryttere med gode resultater og ønsker lykke til i morgen! En ekstra stor gratulasjon med kvalifisering til NM til Nora, Silje og Benedicte!