Stor aktivitet i hele fylket

Hele 17 ekvipasjer fra Haugesund Rideklubb har i helgen deltatt på stevner både i Nordfylket og Sørfylket. Gøy å få testet seg på stevner igjen!

En stor gjeng tok turen til Sandnes og Jæren Rideklubb som arrangerte distriktsstevne i sprang.
Alle rytterne gjorde fine runder og veldig kjekt å se at hestene også gjorde sitt beste (lenge siden de har vært på stevne) Mange nye hindre ble testet og er god trening for resten av sesongen.

Alexandra P Olsen og spretne Blixten
Sandra Bligaard og Corrada HM fyker godt over vannet

På Nord-Karmøy deltok 5 ekvipasjer på distriktsstevne i dressur. Kristin Vinsrygg plukket sløyfer med begge fjordhestene sine denne helgen. Ellers var både Eila og Kaja flinke i dagens siste klasse – LC utvidet klubbklasse.

Eila Seeberg og Fantasi sammen med Kaja Beiermann og Caspian
Tonje Norheim i aksjon, med supporterteamet tett på

Søndagen ble avsluttet i Haugesund. Nok en dag med Landsstevne for ponni og junior. Mye god ridning fra alle 5 Haugesundsrytterne idag også. Toppplasseingen i MB gikk til Benedicte og Danisco, og hakk i hæl kom Hege og flotte Poker.

Stolte vinnere i Fei’s lagprogram for jr – Benedicte Staalesen på Danisco for U og Hege Henriksen
Stemningen på topp når regnet endelig stopper opp…