Super helg på landsstevne for dressurrytterne våre!

Denne helgen dro 4 av dressurrytterne til Haugesund Rideklubb til Soma Ryttersportsklubb for å delta på Landsstevne. Soma leverte et flott stevne og vi gratulerer dem med debut som stevnearrangør!

Flinke Hege og Poker tok likegodt 1. plassen med seg i MB på fredagen

Alle rytterne våre leverte kjempebra i helgen! Hege Henriksen og Pokerface var eneste fra Haugesund til start på fredag og tok 1. plass i MB:3 med 64,853% i strålende solskinn og 26 grader.

Tilskuerne søkte tilflukt under taket til Marianne og Horse & You

Lørdagen ble våt – veldig våt! Men heldigvis avtok regnet utover dagen og banen ble noe bedre. Haugesund leverte likevel veldig godt i railen.

Silje B Krakk og Mr. Magic var først ut i MC:1 og leverte gjorde de! 67,823%, 1. plass og flotte tilbakemeldinger fra dommerne. Benedicte Staalesen og Danisco for U og Silje Torsvik og Borbjergs Corner Hit stilte begge til start i FEI’s innledende program. Begge rei godt og hadde fine program. Silje fikk 67.206 og 2. plass i klassen. Benedicte endte på 4. plass med 66,471%. Sist ut på lørdag var Hege Henriksen og Pokerface i MA:1. Et solid program med mange fine momenter betalte seg i 2. plass og 64,167%.

Fortjent seierskyss til Mr. Magic og Silje

Feiring etter lørdagens gode runder for alle rytterne!

Søndagen kom solen frem igjen og banene var betraktelig bedre. Benedicte Staalesen og Silje Torsvik startet søndagen i MB:3. Det ble veldig tett i toppen og gode runder for begge våre ekvipasjer, selv med litt smårusk. Benedicte fikk 3. plass i klassen med sine 66,838% og Silje fikk 2. plass med 67,133%.

Benedicte og Danisco i aksjon

Så var det Silje B Krakk og Mr. Magic sin tur i Fei’s innledende program for ponni. Nok et flott program og over 70% fra ene dommeren!! Totalt endte de på en super 2. plass med 68,500%.

Søndagens siste klasse var Prix St. Georges. Både Hege Henriksen og Silje Torsvik stilte til start. Et jevnt program for Silje og Borbjergs Corner Hit gav 62,763%. Hege og Poker gjorde en fin start, men Pokerface ble litt overivrig siste del. Han var nok veldig fornøyd med alle de andre gode rundene han hadde levert tidligere i helgen. Sluttresultatet ble 58,421%.

Haugesund Rideklubb gratulerer sine dressurryttere med gode resultater!