Monthly Archives: juni 2020

2 ekvipasjer med i Norges Rytterforbunds satsning for 2020

Haugesund Rideklubb ønsker å gratulere Silje Bringsvor Krakk og Benedicte Eggers Staalesen med uttak til Norges Rytterforbunds satsningsgruppe for ponni og junior 2020.

Dette er stort! Benedicte og Mr. Magic har tidligere vært endel at satsningsgruppen og landslaget for ponni. Nå er det Silje sin tur! Med et krevende stevneår hittil grunnet korona, er det veldig hyggelig å bli oppdaget etter kun 2 landsstevner. Silje og Mr. Magic har vært et team i kun 4 måneder, men kjemien er veldig god! Ekvipasjen er allerede kvalifisert til årets Norgesmesterskap, som arrangeres av Gjøvik rideklubb siste uken i august.

Benedicte har i år tatt steget fra ponni til hest, og ny alderskategori. Nå skal hun ut å konkurrere som junior. Hun og Danisco er også ferske sammen – har kun vært et team i 4 måneder. De har også kvalifiseringen til NM i boks.

Benedicte og Danisco for U
Silje og Mr. Magic

Haugesund Rideklubb ønsker begge ekvipasjene masse lykke til i årets sesong!