Super helg med Haugesund Open på hjemmebane!

Takk til alle Haugesund Rideklubbs ildsjeler, deltakere, sponsorer, dugnadshelter, teknisk personell, ClipMyHorse.tv og tilskuere for at dere var med på å skape nok en fantastisk stevnehelg hos oss! Et fint pyntet anlegg og gode baner la rammen for alle deltakerne og besøkende denne helgen.

Nydelig bane, klar til stevnestart
Alexandra Olsen sammen med Thygeholms Red Sparkle (‘Blixten’) – Vinner av Ponnitour 2020

Å vinne Haugesund Open er stor stas! Det kan nok Alexandra Olsen og vakre Blixten fortelle mer om. De imponerte stort i ponnitouren og gikk av med seieren og den gjeveste sløyfen!

Haugesund Rideklubb hadde hele 92 starter på hjemmebane og mange lyktes godt! Allerede fredag plukket vi sløyfer. Under stevnets første klasse tok Kristina Aalo Flood og Ascaria Z likegodt 1. plassen. Under 1 m fredag fikk Sarah Gregor og Basso 3. plass. Det samme gjorde Ida Sund Sollid og Glooming i 1.10 m. I 1.20 m fikk Sandra Bligaard og Corrada HM 2. plass. Alexandra Olsen og Blixten fikk en flott 2. plass i LC Ponni.

Sarah Gregor sammen med hesten Basso

Lørdagen fortsatte ekvipasjene å prestere. Ponniene var først ut og Alexandra Olsen tok likegodt seieren i LA +5. I 1,05 m suste Sarah Gregor og Basso inn til en imponerende seier.

Ida Sund Sollid og Glooming hadde god flyt i 1,15 lørdag og fikk en velfortjent 5. plass. 1,25 m lørdag virket noe krevende, men likevel gikk både 2. og 3. plassen til våre lokale ekvipasjer: Patrick Reine Severinsen og Jivaro fikk en flott 2. plass og Sandra Bligaard og Corrada HM 3. plassen. Lørdagen ble avsluttet med seier i 1,35 m til Annette Louise Husebø Stava og Capella.

Søndag skulle tourene avgjøres – i noe krevende vestlandsvær… Tøffe ryttere bryr seg ikke om regnvær!

Alexandra Olsen og Blixten tok nok en seier i LA Ponni og sikret dermed både nasjonal sløyfe i klassen, samt seier i touren! I 0,80 m fikk Kristina Aalo Flood og Ascaria Z 4. plass. I 1,00 m knuste jammen Sarah Gregor og Basso til igjen og tok den nasjonale sløyfen! Karin Apeland Minde og Elastic Fantastic Pss fikk en fin 5. plass. I 1,10 m var Sarah Gregor heller ikke til å stoppe. Nok en seier, som hun denne gang delte med Benedicte Østevik og vakre Florus. Helgens siste klasse, 1,20 m gav Sandra Bligaard og Corrada det de hadde igjen av krefter og sikret 2. plass.

De vakre premiesløyfene i Haugesund Open

Våre lokale stjerner fikk flere fine sløyfer da tourvinnerne skulle kåres. Foruten gullet til Alexandra Olsen, fikk Ida Sund Sollid en fin 3. plass i Haugesund Opden Lilletour. I Haugesund Open Storetour gikk 2. plassen til Sandra Bligaard og 3. plassen til Patrick Reine Severinsen.

Premieutdeling under lørdagens 1.15 m

Fullstendige resultatlister er å finne på Equipe. Haugesund Rideklubb gratulerer alle sine ryttere med innsatsen og helgens plasseringer.