Strålende fornøyd med Haugesund Summer Dressage 2020

Haugesund Rideklubb kan ikke være annet enn strålende fornøyd etter 3 dager med dressur fra morgen til kveld. Over 130 dressurprogram har fått bedømmelse i railen! Rutinerte og gode dommere og stewards har bidratt til solid gjennomføring og mange fornøyde deltakere.

Silje Torsvik og Borbjergs Corner Hit , med stolt hesteeier som fotograf

Haugesund rideklubbs ryttere stod for 32 starter og 6 plasseringer gjennom helgen. Alle viste god figur i railen og kan være stolte av innsatsen på hjemmebane!

Allerede under fredagens første klasse, LB:3, gikk vår egen Elise Mørk Røed og Bouquet Majlund til topps med 63,863%. De har i tillegg deltatt i egendefinerte unghestklasser for 5-åringer og kunne stolt innkassere 81,400% under søndagens program. Wow, og vel fortjent til den flotte ekvipasjen!

Silje Bringsvor Krakk og vakre Mr. Magic under fredagens Fei ponniklasse

Under Fei’s innledende program for juniorer gikk seieren til Benedicte Staalesen og Danisco for U med 65,529%. I Fei’s innledende program for unge ryttere tok Silje Torsvik 1. plassen med hele 69,722%. Det samme gjorde Silje Bringsvor og Mr. Magic i Fei’s innledende program for ponni med hele 68,458%.

Lørdag gikk 1 sløyfe til Haugesund da Benedicte og Danisco tok 1. plassen i Fei’s lag program for juniorer med 67,477%.

Benedicte Staalesen og Danisco for U i aksjon

Søndagen skulle tourene avgjøres. En tour-sløyfe ble værende igjen i Haugesund. Benedicte og Danisco tok nok en seier i Fei’s innledende for juniorer og ble dermed også vinner av Sølvtouren 2020.

Fine Hege Henriksen og Poker Face

En annen ekvipasje kan også være skikkelig stolt denne helgen. Klubbens solstråle, Hege Henriksen og vakre Poker Face tok steget og debuterte i Intermediare. Det var lett å se at de likte seg i denne vanskelighetsgraden og resultatet ble 62,895%.

Haugesund Rideklubb ønsker med dette å gratulere alle lokale ryttere med flott innsats og fine plasseringer gjennom helgen. Det sendes også en stor takk til alle som har bidratt til å få et supert stevne.