Mange startende fra Haugesund rideklubb

Våre ryttere er stadig på farten for å sanke sløyfer og videreutvikle egen ridning. Det er veldig gøy å ha en rideklubb med så høy aktivitet!

I helgen hadde vi våre dressurekvipasjer fordelt på 2 stevner. Silje Torsvik representerte klubben på distriktstevne hos Stavanger og Sola Rytterklubb. Hun deltok med 2 ulike hester og stilte til start 3 ganger og tok 3 seire! Gratulerer!

Resten av dressurgjengen var å finne på Landsstevne på Stord. 5 av våre stilte til start og 8 fine sløyfer ble med hjem til Haugesund. Fredagen tok Elise M Røed og Majlund Bouquet 1. plassen i LB med 64,091%. Det samme gjorde Tonje Henriksen Norheim og Iberico i LA med sine 58,148%.

1. plass i LA – Tonje og Iberico

Lørdag tok Erina Birkeland og Cor Leonis Z en fin 2. plass i LA med 62,222%. Hege Henriksen og Poker Face var ute å strålte i Vanskelig B med fine 61,842% og nasjonal sløyfe! Elise og Majlund Bouquet stilte lørdag i unghest for 5 åringer og fikk den flotte sum av 82,800%.

Elise og Majlund Bouquet (Betty) igang med oppvarming

Søndag fikk Tonje og Iberico 2. plass i LA med 56,563%, Elise og Majlund Bouquet fikk 81.000% i sitt program for 5 åringer og Hege Henriksen og Poker Face endte med 59,342 i VB.

Velfortjent kake til Hege Henriksen etter 2 fine program og 2 nasjonale sløyfer

Sprangekvipasjene våre tok turen til Elitestevne hos Sandnes og Jæren Rideklubb. 3 dagers stevne med mange klasser, samt Felleskjøpcup.

Mange fine runder og mye læring for våre ryttere. De er tøffe og rir stadig på nye og med krevende høyder! Under lørdagens 1.05m klinket Sarah Gregor og Basso til med en fin 3. plass av 33 startende. Søndagen sikret de seg også 2. plassen i 1.00m.

Sarah Gregor og Basso

I 1.25m tok Annette Louise Husebø Stava og Capella en flott 4. plass.

Haugesund rideklubb gratulerer alle sine ryttere med god innsats!