6 sprangekvipasjer på helgetur til Kristiansand

Sprangekvipasjene til Haugesund Rideklubb ligger ikke på latsiden. I helgen reiste 6 hester, med ryttere og støtteapparat, til landsstevne hos Kristiansand og Søgne rideklubb. Veldig kjekt å se hvor gøy de har det sammen på tur. Dette er også lærerikt for både hester og ryttere, som får oppleve ulike arenaer og ulike baner. Lover godt for fremtiden!

Haugesund Rideklubb sine deltakere

Høydepunktene fra helgen var nok 2 flotte plasseringer til Marie Haukås og Sidsel. Fredagen fikk de med seg en fin 2. plass i 1.00m og søndagen klinket de til med 3. plass i 1.05m. Begge rundene feilfri!

Marie Haukås og fine Sidsel

Ida Sund Sollid og Glooming fikk også en velfortjent sløyfe for sin 8. plass under lørdagens 1.10m. De var feilfri i fase 1.

Ida og Glooming i høyt svev!

Alle øvrige resultater er å finne på Equipe. Haugesund Rideklubb gratulerer med plasseringer!