Monthly Archives: september 2020

Flere gode sprang på Stord

En stor gjeng fra Haugesund Rideklubb trosset værmeldingen for å ri landsstevne i sprang på Stord i helgen. Det kunne merkes at høsten er på vei. På Stord fikk ekvipasjene oppleve sol, regn, vind og lyn og torden. Likevel var konkurranselysten like stor for klubbens ryttere!

Eila Seeberg og Fantasi

Noen reiste for hele helgen, mens andre valgte å ta en dagstur. Fra Haugesund stilte følgende til start gjennom helgen: Martine Søvik / Penita, Iselin Larsen / Pianissimo, Kaja Græsdal Beiermann / Quantum Caspian, Alexandra Pensgård Olsen / Thygeholms Red Sparkle, Eila Seeberg / Fantasi, Ida Sund Solli / Glooming, Patrick Reine Severinsen / Jivaro van her Leliehof, Amelia Knurvik / Enjoy, Marie Haukås / Sidsel, Silje-Jeanette Bringedal / Lagoubet, Ingvill Helen Sørbø / Happy Landing, Annette Louise Stava Husebø / Capella Florencia og Sandra Bligaard / Corrada HM

I LB ponni på lørdagen fikk Alexandra P Olsen og Thygeholms Red Sparkle en fin 2. plass. Det samme gjorde Eila Seeberg og Fantasi i 0.90 m. Eila og Fantasi tok likegodt 3. plass i 1.00 m også samme dag.

Flott 3. plass til Eila Seeberg og Fantasi under lørdagens 1.00 m

I 1.10 m på lørdagen hadde Haugesund Rideklubb 5 ekvipasjer til start. Alle hadde gode runder, men dessverre datt det en bom eller to for våre ryttere. Patrick Reine Severinsen og Jivaro fikk også 1 bom ned, men hadde likevel så god rundetid at han fikk 6. plass i klassen og en gul sløyfe med seg hjem.

Søndag hadde både Silje-Jeanette / Lagoubet (1.05 m) og Ida Sund Sollid / Glooming (1.15 m) fine og feilfrie runder og endte rett utenfor premiering.

Ida Sund Sollid og Glooming i luftig svev over trippelbar

Søndagens sløyfer gikk til Anette Louise Husebø Stava / Capella for sin 3. plass i 1.25 m. Alexandra Pensgård Olsen / Thygeholms Red Sparkle fikk en velfortjent 2. plass i LB+5 Ponni og fikk dermed også 2. plass i Stord Cup Ponnitur.

Alexandra P Olsen og Thygeholms Red Sparkle under Ponniklassene på Stord
Kaja Græsdal Beiermann og fine ‘Casper’
Amelia Knurvik og Enjoy

Kretsmesterskapet 2020 – 3 medaljer til Haugesund Rideklubb

Haugesund måkene – under premiesermonien for KM Lag 2020

En fin stevnehelg hos Nord Karmøy rideklubb er vel blåst – for ja, det ble mye vær! Arrangøren gjennomførte årets kretsmesterskap i dressur med stil og deltakerne tilpasset seg både regn og vind.

Haugesund Rideklubb hadde 6 ekvipasjer til start. Nora Wendelbo Johansen/Tango og Tonje Norheim/Iberico deltok i KM junior individuelt og Benedicte Staalesen/Danisco for U deltok i KM senior individuelt. I tillegg stilte Haugesund med 2 lag til Lag konkurransen. Haugesund stjernene som bestod av Tonje Norheim/Iberico, Tomine Garvik/Zatarra og Kristin Vinsrygg/Solsidens Alar og Haugesund måkene som bestod av Nora Wendelbo Johansen/Tango, Silje B Krakk/Mr. Magic og Benedicte Staalesen/Danisco for U.

Nora W Johansen – 3. plass individuelt under søndagens lag-klasse

Nora Wendelbo Johansen og Tango hadde 2 fine dager individuelt. Etter lørdagens 1. avd i KM jr, hvor hun red til 62,088%, lå hun an til 3. plass i mesterskapet. Søndag fikk hun individuell 2. plass i jr-klassen med 64,516%. Det resulterte i bronsemedalje totalt i mesterskapet. Nora tok også en i individuell 3. plass i lagkonkurransen.

Tonje Norheim og Iberico hadde 2 jevne program individuelt, dog litt bedre uttelling søndagen, med 58,387 i LA:5.

Benedicte og ‘Dennis’ – sølv i KM senior 2020

Benedicte Staalesen og Danisco for U red også fine program gjennom hele helgen, dog noe mer spent på lørdagen. Individuelt tok de 2 plasseringer, en 1. plass under søndagens MB:3 med 66,706 og en 2. plass individuelt under lagkonkurransen i MC:1 med 65,484%. Totalt tok de sølv individuelt i KM senior.

Laginnsatsen var det heller ikke noe å utsette på. Begge lagene til Haugesund Rideklubb gjorde det godt i konkurransen. Spenningen var til å ta og føle på helt frem til siste ekvipasje red opp midtlinjen. Haugesund stjernene endte på en god 4. plass og Haugesund måkene sikret 3. plass og Lag bronse.

Haugesund måkene – lag bronse KM 2020

Haugesund Rideklubb gratulerer alle våre deltakere med helgens innsats!