Flere gode sprang på Stord

En stor gjeng fra Haugesund Rideklubb trosset værmeldingen for å ri landsstevne i sprang på Stord i helgen. Det kunne merkes at høsten er på vei. På Stord fikk ekvipasjene oppleve sol, regn, vind og lyn og torden. Likevel var konkurranselysten like stor for klubbens ryttere!

Eila Seeberg og Fantasi

Noen reiste for hele helgen, mens andre valgte å ta en dagstur. Fra Haugesund stilte følgende til start gjennom helgen: Martine Søvik / Penita, Iselin Larsen / Pianissimo, Kaja Græsdal Beiermann / Quantum Caspian, Alexandra Pensgård Olsen / Thygeholms Red Sparkle, Eila Seeberg / Fantasi, Ida Sund Solli / Glooming, Patrick Reine Severinsen / Jivaro van her Leliehof, Amelia Knurvik / Enjoy, Marie Haukås / Sidsel, Silje-Jeanette Bringedal / Lagoubet, Ingvill Helen Sørbø / Happy Landing, Annette Louise Stava Husebø / Capella Florencia og Sandra Bligaard / Corrada HM

I LB ponni på lørdagen fikk Alexandra P Olsen og Thygeholms Red Sparkle en fin 2. plass. Det samme gjorde Eila Seeberg og Fantasi i 0.90 m. Eila og Fantasi tok likegodt 3. plass i 1.00 m også samme dag.

Flott 3. plass til Eila Seeberg og Fantasi under lørdagens 1.00 m

I 1.10 m på lørdagen hadde Haugesund Rideklubb 5 ekvipasjer til start. Alle hadde gode runder, men dessverre datt det en bom eller to for våre ryttere. Patrick Reine Severinsen og Jivaro fikk også 1 bom ned, men hadde likevel så god rundetid at han fikk 6. plass i klassen og en gul sløyfe med seg hjem.

Søndag hadde både Silje-Jeanette / Lagoubet (1.05 m) og Ida Sund Sollid / Glooming (1.15 m) fine og feilfrie runder og endte rett utenfor premiering.

Ida Sund Sollid og Glooming i luftig svev over trippelbar

Søndagens sløyfer gikk til Anette Louise Husebø Stava / Capella for sin 3. plass i 1.25 m. Alexandra Pensgård Olsen / Thygeholms Red Sparkle fikk en velfortjent 2. plass i LB+5 Ponni og fikk dermed også 2. plass i Stord Cup Ponnitur.

Alexandra P Olsen og Thygeholms Red Sparkle under Ponniklassene på Stord
Kaja Græsdal Beiermann og fine ‘Casper’