Kretsmesterskapet 2020 – 3 medaljer til Haugesund Rideklubb

Haugesund måkene – under premiesermonien for KM Lag 2020

En fin stevnehelg hos Nord Karmøy rideklubb er vel blåst – for ja, det ble mye vær! Arrangøren gjennomførte årets kretsmesterskap i dressur med stil og deltakerne tilpasset seg både regn og vind.

Haugesund Rideklubb hadde 6 ekvipasjer til start. Nora Wendelbo Johansen/Tango og Tonje Norheim/Iberico deltok i KM junior individuelt og Benedicte Staalesen/Danisco for U deltok i KM senior individuelt. I tillegg stilte Haugesund med 2 lag til Lag konkurransen. Haugesund stjernene som bestod av Tonje Norheim/Iberico, Tomine Garvik/Zatarra og Kristin Vinsrygg/Solsidens Alar og Haugesund måkene som bestod av Nora Wendelbo Johansen/Tango, Silje B Krakk/Mr. Magic og Benedicte Staalesen/Danisco for U.

Nora W Johansen – 3. plass individuelt under søndagens lag-klasse

Nora Wendelbo Johansen og Tango hadde 2 fine dager individuelt. Etter lørdagens 1. avd i KM jr, hvor hun red til 62,088%, lå hun an til 3. plass i mesterskapet. Søndag fikk hun individuell 2. plass i jr-klassen med 64,516%. Det resulterte i bronsemedalje totalt i mesterskapet. Nora tok også en i individuell 3. plass i lagkonkurransen.

Tonje Norheim og Iberico hadde 2 jevne program individuelt, dog litt bedre uttelling søndagen, med 58,387 i LA:5.

Benedicte og ‘Dennis’ – sølv i KM senior 2020

Benedicte Staalesen og Danisco for U red også fine program gjennom hele helgen, dog noe mer spent på lørdagen. Individuelt tok de 2 plasseringer, en 1. plass under søndagens MB:3 med 66,706 og en 2. plass individuelt under lagkonkurransen i MC:1 med 65,484%. Totalt tok de sølv individuelt i KM senior.

Laginnsatsen var det heller ikke noe å utsette på. Begge lagene til Haugesund Rideklubb gjorde det godt i konkurransen. Spenningen var til å ta og føle på helt frem til siste ekvipasje red opp midtlinjen. Haugesund stjernene endte på en god 4. plass og Haugesund måkene sikret 3. plass og Lag bronse.

Haugesund måkene – lag bronse KM 2020

Haugesund Rideklubb gratulerer alle våre deltakere med helgens innsats!