Lag NM dressur 2020

Mr. Magic klar for Lag NM 2020

En liten oppsummering fra Lag-NM 2020 som ble avholdt på flotte Fredriksborg Hestesportsenter hos Borge Rideklubb.

Flotte fasiliteter på Fredriksborg Hestesportssenter

Haugesund Rideklubb deltok med to ponniekvipasjer, Silje Krakk med Mr. Magic i MC og Nora W Johansen med Rodlease Tango i LA. Dette var også Nora sitt første nasjonale mesterskap. Med på reisen var foreldre og trener Britt Marie Halleraker.

Nora og Tango forbereder seg til start i sitt første nasjonale mesterskap

I strålende solskinn på den flotte arenaen hadde ekvipasjene våre fire flott ridde program. Resultatet ble beste lag av alle fra vestlandet og nummer 9 i Norge – slett ikke verst! Konkurransen var høy og det var veldig inspirerende å få ri med (og mot) landets beste ponnier og ponniryttere. Jentene kommer hjem med masse god erfaring fra nasjonalt mesterskap og gleder seg allerede til revansj ved en senere anledning!

Velfortjent middagshvil for Mr. Magic, før Silje starter klargjøring til ny stevnedag
Klare til start: Nora og Tango i følge med mamma Birgitte W Johansen