Kjørekurs med verdensmester!

Her er utstyret i orden!

I helgen har det vært full rulle, bokstavelig talt, med kjørekurs hos oss. Vi var så heldige å få Øivind Mikkelsen på besøk for å instruere. Øivind vant VM i presisjonskjøring i 2017, og han har vært flere år på landslaget i kjøring. Han er et godt bevis på at det er bare viljen det står på, og at man kan komme langt om man ser muligheter fremfor begrensninger. Dette kommer også frem i hans måte å instruere på, han ønsker å fremheve styrken i hver hest.

7 ekvipasjer møtte opp lørdags morgen, klare for en helg med god læring og inspirasjon. Værgudene var også med oss i helgen, og gav oss en helg med sol og tørre sko. En lærerik og kjekk helg er over, og vi gleder oss allerede til neste gang!

Opplæring i bruk av bitt er også veldig viktig innen kjøring.