Julehilsen fra Haugesund Rideklubb

2020 går mot slutten og Haugesund Rideklubb har kommet i julestemning!

For mange har det vært utrolig godt å få komme en tur i stallen, kjenne hestelukten, varmen og takknemligheten fra hestene dette året! Vi er heldige som har disse fantastiske 4-beinte vennene nå når alt rundt oss har vært så annerledes.

Selv om året har vært krevende, har Haugesund Rideklubb tilstrebet å holde dørene åpne, slik at våre kurselever og oppstallører har opprettholdt kontakten og aktiviteten med hestene. Terapiridningen fikk dessverre en litt lengre pause, men ble heldigvis gjenopptatt i høst.

Tusen takk til våre fantastiske ansatte, med Kathrine i spissen, som har stått på og hatt smittevern på agendaen gjennom hele året! Ridesenteret hadde ikke vært det samme uten dere! En takk sendes også til alle våre sponsorer. Deres støtte er uunnværlig og gir alle våre medlemmer en god og trygg arena for hobby, sport og vennskap! Til slutt en stor takk til alle våre medlemmer og oppstallører! Vi setter enormt stor pris på enhver dugnadstime dere gir av dere selv til klubben i vårt hjerte!

De beste ønsker for 2021 – måtte året by på samhold, økt aktivitet, mestring og glede!

Kos dere med noen stemningsbilder fra den fine flokken på ridesenteret!