Uforglemmelig, betydningsfullt og positivt!

Da nærmer vinterferien seg slutten for oss vestlendinger. For noen har vinterferien 2021 fått en helt ny betydning. 10 heldige gutter og jenter har nemlig fått oppleve noe helt spesielt denne uken. Haugesund Rideklubb har arrangert Haugesunds første terapi rideleir.

Det har gått med mye tid til planlegging for at deltakerne skulle få en unik, trygg og kjekk opplevelse.

Sammen med dagligleder og styret i klubben har Tone Grinde Seeberg, Thea Nes og Sandra Pettersen klart å gjennomføre en helt fantastisk uke!

«Vi er så utrolig stolte av våre ansatte her i terapiridningen i Haugesund Rideklubb. Denne uken kunne ikke gått rundt uten det fantastiske arbeidet de har lagt ned. De er hardtarbeidende, positive og tar alltid en utfordring på strak arm! Jeg vil takke alle som bidro for å få denne uken til å bli perfekt!» sier Sandra Pettersen da fredagen nærmer seg slutten.

Rideleiren har fått mange fine utsagn og deltagerene er superfornøyde! Uken har blitt oppsummert med disse 3 ordene; Uforglemmelig, betydningsfullt og positivt!

Vi i Haugesund Rideklubb ønsker å takke alle som har deltatt, både i forkant og under rideleiren. Vi ønsker også å sende en spesiell takk til Dam stiftelsen som har troa på ridning kombinert med terapi!