Instruktører i sprang

Kathrine Olsen er Haugesund rideklubbs daglige leder og sprang trener. 

Hun har ansvar for klubbens daglige drift, inkl rideskolen. Utover dette har hun også ansvar for klubbens sprangryttere. 


Kathrine har selv hatt en lang karrière innen hestesporten, og særskilt sprangridning. Hun startet med ridning i en alder av 9 år. I dag kan hun se tilbake på 20 år med egen rideerfaring, hvor hun har startet opptil 1.40 sprang og MB dressur. Hun har konkurrert både i Norge og nedover Europa. 


Som daglig leder og drifter av ridesenter har hun også lang fartstid.  Foruten 7 år som daglig leder hos oss, har hun 10 år som daglig leder i Kristiansand og Søgne rideklubb, samt flere år fra Sandnes og Jæren rideklubb. 


Kathrine har undervist mange hundre elever i rideskole og privat. Elevene har vært alt fra nybegynnere, til Grand Prix ryttere i sprang og MB i dressur. 


I tillegg til å være klubbens daglige leder, er vi så heldige å ha Kathrine som rideinstruktør for våre private sprangryttere hver tirsdag, samt bakkearbeid på onsdager. Utover dette er hun også fleksibel for ekstra undervisning og oppfølging på stevner. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s