Instruktører i sprang

Instruktører i sprang
Privatryttere:
Sportslig leder Linda Karin Madsen er en rutinert og erfaren rideinstruktør som vi er veldig glade for å ha hos oss. Linda har selv deltatt i sprangkonkurranser i over 20 år. Hun er perfeksjonist i trenerrollen, og her kommer ingen unna med noe «halvveis». Linda følger opp sine elever på stevner, og hun tilbyr å lage en god individuell tilpasset treningsplan for rytteren. Linda underviser på sprangkurs hver tirsdag, i tillegg har hun trening for sprangelever ved Haugesunds Toppidrettsgymnas på Nord-Karmøy ridesenter. Kathrine Olsen har bakketreninger for sprangrytter mandager og fredager.

Skoleryttere:
Jaenethe Fostenes har ansvaret for å undervise skolerytterne som vil ri sprangridning. For å ri på sprangkurs må du være en litt øvet rytter. Jaenethe har mange års erfaring som rytter i både sprang og dressur.

I tillegg inviterer vi ulike gjestetrenere, som f.eks Lars Rasmussen og Mikael Kolen. Dette er erfaring trener og ryttere på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Ta kontakt med Linda Madsen dersom du ønsker å delta på gjestetrenere. Følg med på våre Facebook sider for informasjon om gjestetreninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s