Rideskolen

Har du lyst å til begynne på ridekurs hos oss?

Hos Haugesund Rideklubb har vi ridekurs for alle, uansett alder. Vi har mange kjekke skolehester, som vil gjøre sitt beste for at du skal lære deg å bli trygg på hesten og å lære deg å ri.

Vi har forskjellige ridekurs som dere kan velge i. Vi har nybegynner, dressur, sprang, voksen kurs og eget guttekurs. Og ikke nok med det! Vi har kurs for mamma, pappa og besteforeldre også. På våre kurs får du lære deg å stelle hesten, sale på og sale av, og selvfølgelig lære å ri.

Kursene koster 175,- kr pr time for medlemmer og 195,- kr for ikke medlemmer. Du kan selvfølgelig bli medlem i klubben vår.

Ta kontakt med Kathrine på post@haugesund-rideklubb.no

eller telefon 45907009.

Velkommen skal dere være til oss 🙂

One thought on “Rideskolen

1. Hei jeg lurte bare på om jeg kunne bli stalljente oss dere og stelle hestene og møkke og koste stallen og hjelpe til ?