Rideskolen

Vi tilbyr ridekurs på alle nivåer

Er du nybegynner og ønsker å lære å ri?

Kan du ri, og ønsker å lære mer?

Meld deg på kurs ved å ta kontakt med Kathrine på  post@haugesund-rideklubb.no,
eller på telefon 45907009.

Om rideskolen

Haugesund Rideklubb arrangerer ulike kurs for alle; barn, voksne, nybegynnere og vidergående. I tillegg har vi terapiridning en formiddag i uken samt tre timer mandag ettermiddag.

Rideskolen disponerer 10 skolehester og ponnier som vi bruker på ridekursene våre. Hestene/ponniene er veldig snille og egner seg godt som skolehester også for uerfarne elever.

På nybegynnerkurs er det en fordel at foreldrene er med å leier hestene de første timene.

Vi benytter erfarne instruktører, som har bred heste- og rideerfaring.

Kursene gjennomføres i to termin-perioder, en om høst frem til jul  og en i perioden januar frem til sommeren (ca 20 juni).

Kursene koster kr 180,- pr time.  Alle kurs forutsetter at deltakeren er medlem i Haugesund Rideklubb. Du kan bli medlem i Haugesund Ridklubb ved å sende innmelding til post@haugesund-rideklubb.no. Husk da å oppgi type medlemsskap (se under).

Vi fakturerer samlet (alle kurstimene) for et kurs ved opsptart av kurset. Vi sender  giro til hver enkelt elev når kurset starter og det må betales innen andre ridetime.

Medlemsskap i Haugesund Rideklubb pr år:

Barn  kr 500,-
Voksen kr 600,-