Rideskolen Instruktører

Tone Grinde Seeberg

Tone er leder for Terapiridning og har både utdanning og lang erfaring innen faget.

Britt Marie Halleraker:

Britt Marie har lang erfaring som rytter og rideinstruktør og har selv konkurrert på St.Georg-nivå. Hun er dressurtrener for alle klubbens private dressurryttere.

Silje Bringedal:

Underviser i rideskolen. Har elever fra nybegynner til de mest erfarne i rideskolen. Silje har egen hest på senteret og rir/konkurrerer både i sprang og dressur (sprang som hovedgren). Hun har bred erfaring i både undervisning og stallarbeid. Silje arbeider også på ridesenteret på dagtid.

Kathrine Vaag Olsen:

Klubbens sprangtrener for de med egen hest. Kathrine har lang er faring og et betydelig engasjement for elevene sine, både hest og rytter!

Kristina Aalo Flood:

Underviser i rideskolen hver torsdag. Kristina har undervisning for nybegynnere i dressur, samt sprangtimer for både nybegynnere og viderekomne. Hun er selv akkurat ferdig med 3 år på HTG, med hest/sprangridning som toppidrett. Hun har egen hest på senteret og sprang som sin gren.

Thea Nes

Thea er instruktøre for voltigekurs hver fredag.

Dette er spennende og disse jentene er topp motiverte til å lære siste nytt innen denne nye grenen!