Rideskolen Instruktører

Tone Grinde Seeberg

Terapiridning – info kommer

Britt Marie Halleraker:

Underviser viderekomne dressurelever i rideskolen hver mandag.Britt Marie har lang erfaring som rytter og rideinstruktør og har selv konkurrert på St.Georg-nivå.Hun er også dressurtrener for alle klubbens private dressurryttere.

Silje Bringedal:

Underviser i rideskolen tirsdag og onsdag. Har elever fra nybegynner til de mest erfarne i rideskolen. Silje har egen hest på senteret og rir/konkurrerer både i sprang og dressur (sprang som hovedgren). Hun har bred erfaring i både undervisning og stallarbeid. Silje arbeider også på ridesenteret på dagtid.

Eva Flåten:

Underviser i rideskolen hver fredag.Eva underviser nybegynnere og viderekomne elever i rideskolen. Eva har egen hest på ridesenteret og er aktiv sprangrytter. Hun arbeider også noe på dagtid på senteret. 

Kristina Aalo Flood:

Underviser i rideskolen hver torsdag. Kristina har undervisning for nybegynnere i dressur, samt sprangtimer for både nybegynnere og viderekomne. Hun er selv akkurat ferdig med 3 år på HTG, med hest/sprangridning som toppidrett. Hun har egen hest på senteret og sprang som sin gren.

Thea Nes, Kinga Gasiorowska og Gabriela Pakula:

Nytt  i rideskolen i 2019 er voltige. Thea, Kinga og Gaby er instruktører for voltigekurs hver fredag. 

Dette er spennende og disse jentene er topp motiverte til å lære fra seg!