Rideskolen Instruktører

Tone Grinde Seeberg

Tone er leder for Terapiridning og har både utdanning og lang erfaring innen faget.

Britt Marie Halleraker:

Britt Marie har lang erfaring som rytter og rideinstruktør og har selv konkurrert på St.Georg-nivå. Hun er dressurtrener for alle klubbens private dressurryttere.

Ida J Larsen:

Underviser i rideskolen. Har elever fra nybegynner til de mest erfarne i rideskolen. Ida er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har bred erfaring i både undervisning og stallarbeid, og har vært aktiv konkurranserytter i sprang.

Kathrine Vaag Olsen:

Klubbens sprangtrener for de med egen hest. Kathrine har lang er faring og et betydelig engasjement for elevene sine, både hest og rytter!

Benedicte Staalesen:

Benedicte har voksentimer og dressurtimer hver tirsdag. Benedicte selv har startet utallige stevner i dressur, og har representert Norge under Nordisk mesterskap.

Silje B Krakk:

Silje har elever fra nybegynner til viderekommende. Silje går på HTGs hestelinje, med spesialisering i dressur. Hun har flere NM deltakelser bak seg og er oppvokst på gård i Vats.

Cecilie Onerheim:

Underviser i rideskolen hver tirsdag og fredag. Cecilie har elever fra nybegynner til viderekommende. I tillegg til dette er Cecilie med og koordinerer rideskolen sammen med Elise. Hun er utdannet lærer og jobber på NAV. Cecilie har vært aktiv i hestemiljøet fra hun kunne går, og har nå en datter som har egen hest på senteret.

Thea Nes

Thea er instruktøre for voltigekurs hver fredag.

Dette er spennende og disse jentene er topp motiverte til å lære siste nytt innen denne nye grenen!