Stallplass

På rideskolen  har vi ca 40 privat hester, en ridehall, en utebane samt paddocker som disponeres av oppstallørene.

Medlemmene i klubben har tilgang til trenere som underviser både bakkearbeid og sprang ridning.

Hestene får for tre ganger pr dag kl 08.00-13.00 og 19.30 vi forer med bygg,energi og havre+tørt høy.
Ponniene har 8 enheter pr dag mens hestene har 12 enheter pr dag.

Pris for oppstalling

Ponni kr 3.620,- pr mnd
Hest kr 4.040,- pr mnd
Shettlandsponni kr 2.000,- pr mnd

Prvathestene har tilbud om utslipp hver formiddag i ukedager. Vi tar hestene inn igjen – de står ute litt væravhengig, men ca 2 timer (viktig at hestene står med dekken de kan gå ute med).

Alle oppstallørene er pliktig til å være med på ca 3 vedlikeholds dugnader pr år.

Alle medlemmene som deltar på stevner som klubben arrangerer, er pliktig til å være med å hjelpe.

Det forutsettes at alle oppstallører og brukere av senteret er medlemmer av Haugesund Rideklubb.

Ønsker du å søke om stallplass kontakt oss på mail post@haugesund-rideklubb.no

Skriv gjerne litt om deg selv og hesten din:-)

One thought on “Stallplass

1. Hei jeg heter Alexanra og jeg har 3 hester som heter Connie,Evita,Kheilan men kheilan har litt Adhd han han er veldig snill,og Evita hun er rolig g snill, og connie er lat