Stallplass

På rideskolen  har vi ca 40 privat hester, en ridehall, en utebane samt paddocker som disponeres av oppstallørene.

Medlemmer i klubben har tilgang til trenere som underviser sprang, dressur, bakkearbeid og voltige.

Hestene får for tre ganger pr dag kl 08.00, 13.00 og 19.30 vi forer med Komplett, Diamant, Ekstrem og høykvalitets grovfor..
Ponniene har 8 enheter pr dag mens hestene har 12 enheter pr dag.

Privathestene har tilbud om utslipp hver formiddag i ukedager. Vi tar hestene inn igjen – de står ute litt væravhengig, men ca 2 timer (viktig at hestene står med dekken de kan gå ute med).

Alle oppstallørene er pliktig til å være med på ca 3 vedlikeholds dugnader pr år.

Alle medlemmene som deltar på stevner som klubben arrangerer, er pliktig til å være med å hjelpe.

Det forutsettes at alle oppstallører og brukere av senteret er medlemmer av Haugesund Rideklubb.

Ønsker du mer informasjon om pris og mulighet for å få stallplass, kontakt oss på mail post@haugesund-rideklubb.no

Skriv gjerne litt om deg selv og hesten din:-)